> | | | | | | | | > Sardalya Tava

Sardalya Tava

Posted on 28 Ekim 2010 Perşembe | 5 Comments

                                          
herkese mutlu tatiller. bugün de menümüzde sardalya tava tarifi var ....

Malzemeler:
1 kg içi ve kılçıkları temizlenip tuzlanmış sardalya
un
1yemek kaşığı kuru kekik
kızartmak için sıvı yağ

Yapılışı:
balıklar hazırlanır bir kenara konur.
un ve kekik karıştırılır.
sıvı yağ tavada kızdırılır.
balıkların önü ve arkası una bulanır iyice kızmış olan yağda kızartılır.
bol soğanlı domates yada roka salatası eşliğinde ve yumuşacık ekmekle servis yapılır.
Herkese Afiyetler Olsun......

Comments:5

  1. Sardalya denemediğim bir tat ama balık olsunda ne olursa olsun.Eminim görüntüsü kadar kendide enfestir.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Nasılda güzel gözüküyor ellerine sağlık canım afiyetler olsun herkese sevgiler bizden...

    YanıtlaSil
  3. ben bayılırım sardalyeye nefisss
    afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  4. hmmm nefisss görünüyorlar... ellerine saglik canim... kocaman sevgilerimle...hayirli geceler...

    YanıtlaSil
  5. Bana balık olsun her gün yerim :) Ellerine sağlık,nefis görünüyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemlidir. Yorum yazarsanız daha kaliteli bir blog yapmamda katkıda bulunmuş olabilirsiniz.Eğer üyeliğiniz yoksa yorumlama biçiminden adsız yazan yere tıklayıp yorumunuzu yazabilirsiniz.İsminizi yorumun sonuna ekleyin.Şimdiden teşekkür ederim...

Blogger tarafından desteklenmektedir.