Sardalya Tava
Posted on 28 Ekim 2010 Perşembe
|
5 Comments
herkese mutlu tatiller. bugün de menümüzde sardalya tava tarifi var ....
Malzemeler:
1 kg içi ve kılçıkları temizlenip tuzlanmış sardalya
un
1yemek kaşığı kuru kekik
kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı:
balıklar hazırlanır bir kenara konur.
un ve kekik karıştırılır.
sıvı yağ tavada kızdırılır.
balıkların önü ve arkası una bulanır iyice kızmış olan yağda kızartılır.
bol soğanlı domates yada roka salatası eşliğinde ve yumuşacık ekmekle servis yapılır.
Herkese Afiyetler Olsun......
Sardalya denemediğim bir tat ama balık olsunda ne olursa olsun.Eminim görüntüsü kadar kendide enfestir.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilNasılda güzel gözüküyor ellerine sağlık canım afiyetler olsun herkese sevgiler bizden...
YanıtlaSilben bayılırım sardalyeye nefisss
YanıtlaSilafiyetler olsun
hmmm nefisss görünüyorlar... ellerine saglik canim... kocaman sevgilerimle...hayirli geceler...
YanıtlaSilBana balık olsun her gün yerim :) Ellerine sağlık,nefis görünüyor.
YanıtlaSil