> | | | | | | > Barbun Fasülye Yemeği

Barbun Fasülye Yemeği

Posted on 8 Eylül 2010 Çarşamba | 3 Comments

yazın en sevilen yemeklerinden biri barbun fasülyedir buyrun tarif:
malzemeler:

1 kg barbun fasülye

2 adet domates

1 adet kuru soğan

sıvı yağ(tercih zeytinyağ yönünde olmalı)

tuz-sıcak su

yapılışı

barbun fasülyeler temizlenir sıcak suyun içinde 10 dk haşlanır suyu süzülür fasülyeler haşlanırken soğan ve domates soyulur rendelenir tencereye alıp kavrulur daha sonra süzülen barbunyalarda eklenir suyu ve tuzu ayarlandıktan sonra kısık ateşte fasülyeler yunuşayana kadar pişirilir.

Afiyet Olsun.....

Comments:3

  1. Bayramı tatil değil bayram olarak yaşayacağımız bir bayram olması dileğimle...
    iyi bayramlar dilerim...

    Sevgiler,

    Deniz..

    YanıtlaSil
  2. hayırlı bayramlar diliyorum sevdiklerinizle beraber
    sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemlidir. Yorum yazarsanız daha kaliteli bir blog yapmamda katkıda bulunmuş olabilirsiniz.Eğer üyeliğiniz yoksa yorumlama biçiminden adsız yazan yere tıklayıp yorumunuzu yazabilirsiniz.İsminizi yorumun sonuna ekleyin.Şimdiden teşekkür ederim...

Blogger tarafından desteklenmektedir.