> | | | | | > Etli Karnabahar Yemeği

Etli Karnabahar Yemeği

Posted on 19 Aralık 2013 Perşembe | 4 Comments



Klasik bir karnabahar yemeği içindeki tek değişiklik et ... lezzetli....

Malzemeler:
•1 küçük karnabahar
• 150 gr dana eti (minik doğranmış)
• 1 adet kuru soğan
• Zeytin yağ + tuz
• 1 yemek kaşığı biber salçası

Yapılışı:
• minik doğranmış etler tencereye konur yağı eklenir kısık ateşte kavrulur.
• yemeklik doğranmış soğan kavrulmuş etlere eklenir kavurmaya devam edilir salça da eklenip kavrulduktan sonra çiçeklerine ayrılıp yıkanan karnabahar tencereye konur ve sıcak su eklenir tuz eklenir karnabaharlar yumuşayana kadar pişirilir

Comments:4

  1. Canım,
    ellerine sağlık. Nefis görünüyor. Çok sağlıklı bir yemek olmuş.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)

    YanıtlaSil
  3. Lezzetine lezzet katmistir. Nefis gozukuyor. Elinize saglik. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemlidir. Yorum yazarsanız daha kaliteli bir blog yapmamda katkıda bulunmuş olabilirsiniz.Eğer üyeliğiniz yoksa yorumlama biçiminden adsız yazan yere tıklayıp yorumunuzu yazabilirsiniz.İsminizi yorumun sonuna ekleyin.Şimdiden teşekkür ederim...

Blogger tarafından desteklenmektedir.