> | | | | > Karnıbahar Kızartması

Karnıbahar Kızartması

Posted on 23 Mart 2010 Salı | No Comments

kızartma her ne kadar zararlı olsada tadı çok güzel olduğu için insanın canı bazen istiyor .işte size güzel bir tarif daha....

malzemeler
1 Adet karnıbahar (orta)
1 tane yumurta
2 yada 3 yemek kaşığı yoğurt
1 su bardağı un
su+tuz
yağ(kızartmak için)
yapılışı
karnıbaharları birbirinden ayırıp yıkayalım.bir tencereye koyup üzerini geçecek kadar su koyup haşlayalım .hafif pişince ateşten alıp suyunu süzelim daha sonra öbür malzemeleri karıştırıp çok koyu yada çok sıvık olmayan bir hamur yapalım.bir tavaya koyduğumuz yağı kızdıralım karnıbaharları hamura bulayıp kızgın yağda pişirelim.çok gelen yağını kağıt havluyla aldıralım üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis yapalım
Afiyet Olsun...
not: tarifimin resmi çalınmış maalesef eğer başka sitelerde de görürseniz bilin ki çalıntıdır.emek hırsızlarına hakkım haram olsun...

Leave a Reply

Yorumlarınız benim için önemlidir. Yorum yazarsanız daha kaliteli bir blog yapmamda katkıda bulunmuş olabilirsiniz.Eğer üyeliğiniz yoksa yorumlama biçiminden adsız yazan yere tıklayıp yorumunuzu yazabilirsiniz.İsminizi yorumun sonuna ekleyin.Şimdiden teşekkür ederim...

Blogger tarafından desteklenmektedir.