Etli Karnabahar Yemeği
Posted on 19 Aralık 2013 Perşembe
|
4 Comments
Klasik bir karnabahar yemeği içindeki tek değişiklik et ... lezzetli....
Malzemeler:
•1 küçük karnabahar
• 150 gr dana eti (minik doğranmış)
• 1 adet kuru soğan
• Zeytin yağ + tuz
• 1 yemek kaşığı biber salçası
Yapılışı:
• minik doğranmış etler tencereye konur yağı eklenir kısık ateşte kavrulur.
• yemeklik doğranmış soğan kavrulmuş etlere eklenir kavurmaya devam edilir salça da eklenip kavrulduktan sonra çiçeklerine ayrılıp yıkanan karnabahar tencereye konur ve sıcak su eklenir tuz eklenir karnabaharlar yumuşayana kadar pişirilir
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Çok sağlıklı bir yemek olmuş.
Sevgiyle kal.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)
YanıtlaSilLezzetine lezzet katmistir. Nefis gozukuyor. Elinize saglik. Sevgilerimle...
YanıtlaSilteşekkür ederim :)
Sil