Fırında Kızarmış Ekmekler
Posted on 27 Nisan 2010 Salı
|
No Comments
eğer bayat ekmekleriniz varsa yumurtalı ekmekten sonra en sevdiğim değerlendirme biçimidir bu ayrıca kahvaltılarda veya ani gelen misafirlerde de çok işe yarıyor kimi insanlar ekmekler bayatlayınca değerlendirmek yerine çöpe atıyor doğrusu ben buna karşıyım çünkü öyle çok aç insan varki... neyse lafı uzatmayalım bence sizde deneyin birde eğer ekmekler yumuşacık olsun isterseniz fırının içine bir tasta su koyun su buharlaşıp ekmekleri yumuşatacaktır .
malzemeler
1 ekmek(bayat tercihimizdir):-)))
2-3 adet domates
kaşar yada herhangi bir peynir
sarımsak
kekik
eğer kaşar kullanırsanız tuz
margarin
yapılışı
ekmekleri dilim dilim keselim üzerlerine margarin sürüp peynir ve domates dizelim onların üzerinede kekik ve sarımsak koyalım fırına koyup kızartalım.
Afiyet Olsun