Mantarlı Tavuk
Posted on 24 Nisan 2011 Pazar
|
13 Comments
hepinize merhaba değerli izleyenlerim hoşgeldiniz ..Bugünkü tarifim basit ama lezzetli bir yemek mantarlı tavuk yemeği
umarım beğenir ve denersiniz.Yapmak isteyenlere şimdiden afiyet bal olsun diyor ve hemen tarifime geçiyorum
Malzemeler:
* 1 paket kültür mantarı
* 1 tabak tavuk eti (tercihen göğsü)
* 2 tane büyük kuru soğan
* 1-1,5 su bardağı kış için hazırlanan domateslerden
* tuz
* sıvı yağ
* çeşitli baharat
Yapılışı:
*bütün malzemeler doğranır ve tencereye alınır.
* tuzu, yağı ve baharatları da eklendikten sonra kısık ateşte mantar ve etler yumuşayana kadar pişirilir.
Afiyet Olsun.....
mantar yemesemde görüntü güzel arkadaşım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilekmek banmalık yemek olmuş nefis gözüküyor..
YanıtlaSileline sağlık
sevgiler..
tabağı bana uzatıyorsunuz sandım canım ne güzel bir görüntü ban ban ye ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler
Evde yemek olmadığında en sık başvurduğum tariflerden biridir:)
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
bizim mutfakta en sık pişen yemektir.ellerine saglık.
YanıtlaSilEllerinize sağlık, uyumlu ikili güzel görünüyor.
YanıtlaSilMantarıda sevreim tavuğuda çok severim.Tavuğun yanında taze sağan kavurması bi harika oluyor.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Bizim evdede sevilen bir yemek nefis görünüyor elinize saglik
YanıtlaSilellerine sağlık canım.nefis görünüyor.sevgilerimle...
YanıtlaSilŞöyle ekmeği elime alıp suyuna banasım geldi.Ellerinize sağlık
YanıtlaSilsüper ikili;) çok lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık arkadaşım......
YanıtlaSiliştah açıcı görünüyor:)
YanıtlaSilNarman'lıymışsın...
'Narman kazasında bir gelin gördüm...'türküsünü çok severim:))
cep aynası narmanlı olan eşim.ben değilim.
YanıtlaSil