Pages

28 Mart 2015 Cumartesi

Fırında Çipura



Malzemeler

• Kişi sayısına göre balık
• 2-3 patates
• 1 kuru soğan
• İsteğe göre domates ( ben koymadım)
• sıvı yağ
• kekik

Yapılışı:
• Balıklar yıkanıp tuzlandıktan sonra fırın tepsisine dizilir.
• soyulup halka şeklinde  doğranmış olan patates ve soğanlar uzerine konur.
• kekik serpilir ve üstlerine iki üç yemek kaşığı kadar yağ gezdirilir. ardından 180 derecede pişirilir.

Afiyet osun, şükrünüz bol olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemlidir. Yorum yazarsanız daha kaliteli bir blog yapmamda katkıda bulunmuş olabilirsiniz.Eğer üyeliğiniz yoksa yorumlama biçiminden adsız yazan yere tıklayıp yorumunuzu yazabilirsiniz.İsminizi yorumun sonuna ekleyin.Şimdiden teşekkür ederim...