Malzemeler:
*1 çorba kasesi pilav
* 5 yemek kaşığı yoğurt
* 3,5 yemek kaşığı un
* tuz
* 1 yemek kaşığı margarin
* 1 tane tavuk bulyon
* sıcak su
* yarım demet maydanoz
Yapılışı:
* su tencereye konur ve kaynatılır.
* içine pilav ilave edilir.
* diğer taraftan yoğurt un tuz bir kavanoz için de iyice çalkalanır.biraz sulandırılarak çorbaya ilave edilir.
* bulyon ve margarin de eklendikten sonra bir kaç dk daha kaynatılır ve ocağın altı kapatılır.
* ince ince doğranmış maydanozlar da eklendikten sonra çorba servise hazırdır
kalan pilavı değerlendirmek için süper bir fikir;)çok lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık arkadaşım.....
YanıtlaSilHayırlı cumalar, ellerinize sağlık. Çok leziz ve şifa dolu bir lezzet olmuş.
YanıtlaSilSaygılar.
Hayırlı cumalar canım:) Nefis bir çorba olmuş ellerinize sağlık... sevgilerimle...
YanıtlaSilME GÜZEL NE İNCE DÜŞÜNMÜŞSSÜN MAŞALLAH..ELLERİNE SAĞLIK YOĞURTLU ÇORBALARI ÇOK SEVİYORUM.
YanıtlaSilSEVGİLERİMLE...
AA YENİ GÖRDÜM NEGÜZEL BİR ÇORBA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK CANIM
YanıtlaSilCok guzel gozukuyor, kalan pilavi degerlendirmek icin harika bir fikir olmus. Ellerinize saglik.
YanıtlaSilBol c vitamini deposu olmuş:) Ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilellerine sağlık canım güzel bir çorba olmuş sağlıkla kal..
YanıtlaSilHem besleyici, hem de lezzetli bir çorba olmuş.
YanıtlaSilEllerinize sağlık.
Yayla çorbasının maydanozlusu olmuş,hiç böyle denememiştim,
YanıtlaSilgörüntü çok güzel,elinize sağlık,sevgiler,hayırlı haftalar...