
malzemeler
kişi başı sayısınca bir çay bardağı bulgur(yani 5 kişiyseniz beş çay bardağı)
1 adet kuru soğan
maydanoz
dereotu
roka
nane
havuç
mor lahana
taze soğan
tuz +sıvı yağ
limon
salça
yapılışı
önce bulguru sıcak suda haşayalım içine kuru soğanı doğrayalım oda pişsin öte yandan bütün yeşillikleri bir kabın içine doğrayalım arkasından pişen bulgura yağı salçayı tuzu ve limonu ekleyelim bulgur biraz soğuyunca yeşillikleride koyalım karıştırıp servisyapalım
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için önemlidir. Yorum yazarsanız daha kaliteli bir blog yapmamda katkıda bulunmuş olabilirsiniz.Eğer üyeliğiniz yoksa yorumlama biçiminden adsız yazan yere tıklayıp yorumunuzu yazabilirsiniz.İsminizi yorumun sonuna ekleyin.Şimdiden teşekkür ederim...